Online Masterclass: in 10 stappen van uurtje factuurtje naar een succesvolle online business!

Meld je hieronder gratis aan. Je ontvangt een opname.

Je gegevens

Datum en tijd

​​​​​​​​​​​​​​Aanmelding bevestigen

Binnen 1 uur weet jij hoe je jouw online business succesvol kunt inzetten

Meer vrijheid, meer geld, meer klanten en STOPPEN met uurtje factuurtje werkzaamheden. Dat is waar je bent begonnen met ondernemen en waarom je jezelf hebt ingeschreven bij de KVK. Helaas merk je daar nog weinig van: je werkt knetterhard en vaak meer uren dan dat je in loondienst deed!

Ik geloof dat dit anders kan, ook voor jou! In deze gratis online Masterclass vertel ik je hoe je dit praktisch kunt doen. Bouw die online business die voor jou werkt en zelfs zonder jou doorloopt.

Deze online Masterclass is waardevol voor ondernemers die online haar kennis willen verkopen, zoals coaches, marketing experts, VA's en andere (online) dienstverlenende ondernemers. Vrouwelijke ondernemers die:

  • Van een uurtje factuurtje af willen stappen
  • Net zijn gestart of willen groeien met haar online business
  • Geen consistent maandelijks inkomen hebben en zichzelf maandelijks geen salaris kunnen uitbetalen
  • Geen tijd hebben om AAN haar business te werken
  • Knetterhard werken (net als in loondienst) en hier klaar mee zijn

In deze masterclass ga je ontdekken:
  • Welke praktische stappen jij vandaag nog kunt toepassen om relaxter te ondernemen
  • Hoe jij een strategie kunt bepalen om jouw online business snel te laten groeien
  • Hoe je zonder dagelijks zichtbaar te zijn, toch elke dag nieuwe (potentiële) klanten kunt aantrekken
  • Hoe je VEEL geld kunt verdienen, zonder daar zelf heel hard voor te moeten werken

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass (het kost je slechts 1 uur van je tijd) en krijg praktische tips over hoe je een succesvolle online business bouwt die jou vrijheid geeft en waar je elke dag plezier ervaart!

Duur
1 uur

Opname
Je krijgt een opname die 48 uur beschikbaar is voor als je niet live bij de sessie aanwezig kan zijn.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je ziet alleen mij en mijn presentatie. Andere mensen kunnen jou niet zien of horen.
Hi! Ik ben Jessica de Jongh en woon met mijn man Rick en katje Lola in Hilversum en ik deel graag mijn (ondernemers)verhaal met je.

Als je mij 5 jaar geleden had verteld dat ik zou gaan ondernemen, had ik je niet geloofd.

Ik ben opgevoed in een liefdevol gezin, als oudste zus van 2 jonge broertjes. Mijn moeder is gestopt met werken toen ze kinderen kreeg en mijn vader is vrachtwagenchauffeur. Uitspraken als ‘Geld maakt niet gelukkig’ en ‘doe maar normaal’ past bij ons gezin.

Na 10 jaar knetterhard gewerkt te hebben in de media, heb ik het besluit genomen om mijn baan op te zeggen en als online ondernemer te starten en dit bleek het beste besluit ooit!

Binnen 3 maanden zat ik als Virtual Assistant vol met klanten en nam ik taken uit handen voor ondernemers die deze graag wilde uitbesteden. Van sales werkzaamheden tot het zakelijk beheer van social media kanalen. Met mijn achtergrond als projectmanager in de media paste dit helemaal en vond ik het geweldig om andere ondernemers te helpen.

Toch voelde ik aan alles dat ik meer te bieden had, ik wilde meer betekenen en echt het verschil maken! In de gesprekken met mijn klanten deed ik stiekem al meer dan alleen taken uit handen nemen. Ik luisterde goed naar wat er nodig was en zag overal oplossingen en vooral nieuwe mogelijkheden voor groei.

​​​​​​​Binnen no time heb ik al mijn VA-klanten opgezegd en ben ik als online ondernemerscoach aan de slag gegaan. Startend met Instagram coaching, maar al snel breidde dat zich uit naar coaching op mindset & business en zo heb ik mijn missie gevonden!


Momenteel werk ik met een team ondernemers en heb ik een succesvolle online business opgezet die voor mij werkt. Ik kan niet wachten om dit jou te leren! :)